{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }
2021 Ev Dekorasyon Trendleri

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

2021 Ev Dekorasyon Trendleri


2020 uzun ve yorucu bir yıldı, 2021 yılı da pandemi koşulları nedeniyle yine zor ve ezber bozan bir yıl olarak devam ediyor. Bu şartlarda olduğundan daha fazla vakit geçirdiğimiz evlerimizde bazı rahatlatıcı ve motive edici dekorasyon değişikliklerine gitmeye ne dersiniz?  “Evet” dediğinizi duyar gibiyiz. Sadece Kelebek Mobilya olarak değil, dünya olarak da farklılaşmaya ve dönüşüme gittiğimiz şu dönemlerde güncele uygun 2021 ev dekorasyon trendlerini sizler için derledik.

Grinin Gücü

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

2020-2021 yılının ifade rengi gridir. Modernite ile teknoloji arasındaki boşluğu kapatmak ve zarafeti iletmek için gri tonları mükemmel bir temadır. Evinizi 2021 ev tasarım trendlerine uygun bir şekilde dizayn etmenin en kolay yolu yaşam alanınızda grinin farklı tonlarını kullanmaktır.  Gri nötr bir tondur ve bu nedenle onu siyah veya beyaz mobilyalarla eşleştirmek mekanın şıklığına ve güzelliğine katkıda bulunur. Milagro Yatak Odası  grinin zarafetini ve gücünü yatak odanızda göstermek için en uygun örneklerden biridir. Yumuşak geçişleri ve grinin yorucu olmayan en yumuşak tonuyla tasarlanan bu koleksiyon, metalik gömme kulp ve gold detaylar ile göz dolduruyor.

Modern Tasarımın Geleceği: Minimalizm

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

Ev dekoru için ortaya çıkan yeni eğilim, basit bir yaklaşımla mekanın yaratıcı bir şekilde muhteşem hale getirilebildiği "az daha çoktur" ideolojisini takip ediyor. Açık pastel tonları, çekici ancak minimal olan tamamlayıcı mobilyalar oluşturmak için en uygun renk fikirlerinden biri. Bununla birlikte canlı ama koyu renk zıtlıkları da minimalist eğilimi destekler nitelikte. Alba Köşe Takımı sahip olduğu mavi, gri ve pastel tonlar ve rahatlıkla ile şıklığın buluşma noktası olarak öne çıkıyor.  Koyu renk zıtlıklarını ve minimalist görünümü başarıyla kucaklayan bu tasarım, evinizin konfor alanını genişletirken, sakin ve şık bir görünüme bürünmesinde baş rol oynuyor.

Evinizde Doğallığa Yer Açın

2021 Ev Dekorasyon Trendleri

Bitkilerin ev dekoru olarak dahil edilmesi nispeten yeni ve son derece sevimli bir trend. Balkonunuzdaki bir noktadan, süs bitkileri veya diğer bitkiler dahil, evdeki en sevdiğiniz pencereye kadar, sağlıklı ve ferah bir ortam oluşturmaya yardımcı olurlar. Yaşam alanlarınızda yer alan bitkilerin stresi azaltmaya yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Geniş yapraklı bitkiler, gece boyunca oksijen ürettikleri ve iyi bir gece uykusu sağladıkları için harikadır. Grinin açık tonları renk patlamasına katkıda bulunur ve düz renkli duvarların görünümünü sıradanlıktan kurtararak modern bir görünüm kazanmasını sağlar.  Lionel Koltuk Takımı sahip olduğu gri-beyaz renk dengesi ile bitkilerinizin daha hızlı fark edilmesini sağlayacak ve evinizin doğa ile kucaklaşmasını destekleyecektir.


Bu Evde Sanat Var


Tablolar sanatseverlerin vazgeçilmezidir. Bir evin içinde asılı olan tablolar hem o ev hakkında hem de o evde yaşayan kişiler hakkında çok şey anlatır. Güzel bir manzara, soyut bir renk cümbüşü, portakal çiçekleri ve meyveleriyle bezeli bir natürmort, belki bir portre ya da eğer zaten sanatçıysanız otoportreniz… aklınıza gelebilecek her konu sanatın bir malzemesi olabilir. Evlerimize astığımız tabloların bizi yansıtması kadar mobilyalarımız ile olan uyumu da oldukça önemlidir. Mobilya renklerinize ve sanat zevkinize uygun seçim yapmak 2021 ev dekorasyon trendlerinin başında geliyor.


Ev dekorasyonunuzda yapacağınız ufak değişiklikler ile siz de yaşam alanlarınızın konforunu ve evde geçirdiğiniz zamanların kalitesini arttırabilirsiniz.

Geri İleri